is it just me???

is it just me???

Postby Saski Berth on Mon Apr 22, 2002 8:05 pm

Is it just me, or are the 'New" forums just a bit slow/ buggy??
I know it's not my connection - I'm on cable :)
I've gotten repeats of the 'page not found' error, then , backing to the forum, re-trying and getting the thread I was looking for...

I'm just posting this to let you know, and hopefully others will post here if they find they're having similar problems...
User avatar
Saski Berth
Regular Poster
 
Posts: 90
Joined: Fri Apr 12, 2002 4:00 pm
Location: FURRYMuck

Postby PDI on Mon Apr 22, 2002 9:44 pm

Veeeeeery slow, and veeeery buggy.

Technically, it's not the forum but the database that is at fault -- and has been since day one! They're working on it right now.

Also -- until they change the default, unselect "Notify me when a reply is posted" to lessen the traffic a wee bit.

:P :o :( :) :D :-? 8) :lol: :x :evil: :cry: :oops: :P :roll: :wink:
User avatar
PDI
Cartoon Hero
 
Posts: 3273
Joined: Fri Jan 01, 1999 4:00 pm
Location: San Diego

Postby Andrick on Mon Apr 22, 2002 10:39 pm

$60 bucks a month for the cable modem and I have to wait seven minutes for a page to load from the forums. Money NOT well spent. Heres to wishing this'll be fixed soon.

There is also the off hand chance that this affects only cable modems... but that still doesn't explain the general lack of people in any forum.
"I don't know why, but watching 12-year old Japanese girls flinging their school uniforms at each other was wildly entertaining." - Azrael, Japanese Exchange Teacher.
User avatar
Andrick
Cartoon Hero
 
Posts: 2083
Joined: Fri Jan 01, 1999 4:00 pm
Location: SMCAUSA

Postby TwoDifferentSox on Tue Apr 23, 2002 12:19 am

Nope, it's been a generally slowness, so don't worry about your cable modem.
I'm using...well, actually I don't know what I use, but it's at my work, and it is <i>very</i> fast, and it did load ech page forever too. :)
And I think it might have been just fixed, since several minutes everything loads a lot faster to me...
User avatar
TwoDifferentSox
Regular Poster
 
Posts: 882
Joined: Fri Jan 01, 1999 4:00 pm
Location: Berlin, Germany

Indeed...

Postby Aeire on Tue Apr 23, 2002 10:59 am

Yup - looks like the little transition thingy that they did went through, and things seems t'be a bit faster now as a result. Woo!
Queen of Wands - Wanna taste of religion? Lick a witch.
User avatar
Aeire
Regular Poster
 
Posts: 364
Joined: Fri Jan 01, 1999 4:00 pm

Postby Andrick on Tue Apr 23, 2002 11:03 am

Apparently things are going faster now. That makes me a happy monkey.javascript:emoticon(':D')

Incidently, you may have a T1 or partial T1 if you are used to blazing speed. I used to have one at my former place of business. Now they are considering a T3 connection (100 phone lines equivalent). Damn them!javascript:emoticon(':x')
"I don't know why, but watching 12-year old Japanese girls flinging their school uniforms at each other was wildly entertaining." - Azrael, Japanese Exchange Teacher.
User avatar
Andrick
Cartoon Hero
 
Posts: 2083
Joined: Fri Jan 01, 1999 4:00 pm
Location: SMCAUSA

Postby Illian on Tue Apr 23, 2002 11:17 am

No, its just you. :P
Illian
Regular Poster
 
Posts: 285
Joined: Fri Jan 01, 1999 4:00 pm
Location: San Antonio, TX USA

Postby Illian on Tue Apr 23, 2002 11:24 am

No, its just you. :P
Illian
Regular Poster
 
Posts: 285
Joined: Fri Jan 01, 1999 4:00 pm
Location: San Antonio, TX USA

still laggy for me

Postby Captain apathy on Sat Apr 27, 2002 6:31 pm

It's still too damn laggy for my taste!
:evil:

It took me 20 minutes to get this posted and I have a cable modem
Captain apathy
Regular Poster
 
Posts: 133
Joined: Fri Jan 01, 1999 4:00 pm
Location: Vancouver, canada

finally

Postby Captain apathy on Mon Apr 29, 2002 5:27 pm

Yep, It's actually working now :)
Captain apathy
Regular Poster
 
Posts: 133
Joined: Fri Jan 01, 1999 4:00 pm
Location: Vancouver, canada

Postby PDI on Mon Apr 29, 2002 5:53 pm

Ooh, it looks like it's working now!

And there's another fix coming soon that should make it faster.

'ray! On with RP threads!
User avatar
PDI
Cartoon Hero
 
Posts: 3273
Joined: Fri Jan 01, 1999 4:00 pm
Location: San Diego


 

Return to Psychic Dyslexia Institute



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron