Got .keenspace.com? You need to change it now.

For requests for help from CG administrators, Wranglers, and experienced CG members. Please read the FAQ before posting. Also look at CG Wiki for tutorials and how-tos written by other CG webtoonists.
User avatar
STrRedWolf
Confuzzled CG Admin
Confuzzled CG Admin
Posts: 2579
Joined: Fri Jan 01, 1999 4:00 pm
Location: undef;
Contact:

Got .keenspace.com? You need to change it now.

Post by STrRedWolf »

I hate to be evil to everyone, but this one comes from Darren at Keenspot Entertainment (our parent company).

The changeover to .comicgenesis.com or .comicgen.com is manditory. .keenspace.com will be relegated to redirect-only status.

Sorry, folks. If you haven't done so already, you need to do so now. I'm now setting the deadline to New Years Day -- that's when I go in the system and force everyone's comic that hasn't changed over to use .comicgenesis.com, and manually run an HTTP access file update. When that happens, sites are going to break.

Items that come out of the tags will continue to work, but any IMG SRC HTML tags that use http://<username>.keenspace.com/whatever instead of just /whatever are going to break.

How to change your site over: http://forums.comicgenesis.com/viewtopic.php?t=66857

You will need to use the old http://siteadmin.comicgenesis.com:8080 to change your domains. I doubt Kisai has ported the tool over to her Siteadmin system.
Kelly "STrRedWolf" Price
Admin, Comic Genesis
Artist/Writer, Stalag '99 (WolfSkunks and Drygers, oh my!)
I NEED MORE TIME, CAPTIN!

User avatar
Jamal23227
Regular Poster
Posts: 64
Joined: Sat Jul 03, 2004 3:31 pm
Location: richmond,va USA
Contact:

Post by Jamal23227 »

now that keenspace is now comic genesis, will my log in info remain the same? anyway, i just changed my comic domain from peno.keenspace.com to peno.comicgen.com

User avatar
Cope
Incompetent Monster
Posts: 7358
Joined: Sat Jul 31, 2004 8:37 pm
Location: Masked man of mystery
Contact:

Post by Cope »

Your username and password will remain exactly the same, although you might have to change the url you ftp to if you use a third-party ftp program.
Image Image
"I've always been fascinated by failure!" -Charlie Brown

User avatar
SailorPtah
Cartoon Hero
Posts: 1018
Joined: Sun Jun 15, 2003 2:30 pm
Location: Gaysrael
Contact:

Post by SailorPtah »

http://siteadmin.comicgenesis.com:8080/ ... s/main.cgi is not working, with either of my accounts (snrpg or hellsing).

I've already switched hellsing over, but I still need to switch snrpg.

Each time I log in, I get
Logging you in!
If it doesn't load in the next 5 seconds, click here.
Five seconds later, the following appears:
This page requires authentication, please goto the Login page.
The word "Login" is linked back to the main page. Lather, rinse, repeat.

User avatar
STrRedWolf
Confuzzled CG Admin
Confuzzled CG Admin
Posts: 2579
Joined: Fri Jan 01, 1999 4:00 pm
Location: undef;
Contact:

Post by STrRedWolf »

SailorPtah wrote:http://siteadmin.comicgenesis.com:8080/ ... s/main.cgi is not working, with either of my accounts (snrpg or hellsing).

I've already switched hellsing over, but I still need to switch snrpg.

Each time I log in, I get
Logging you in!
If it doesn't load in the next 5 seconds, click here.
Five seconds later, the following appears:
This page requires authentication, please goto the Login page.
The word "Login" is linked back to the main page. Lather, rinse, repeat.
Clear out your cookies for siteadmin.comicgenesis.com, and try again.
Kelly "STrRedWolf" Price
Admin, Comic Genesis
Artist/Writer, Stalag '99 (WolfSkunks and Drygers, oh my!)
I NEED MORE TIME, CAPTIN!

User avatar
Rkolter
Destroyer of Words (Moderator)
Destroyer of Words (Moderator)
Posts: 16413
Joined: Tue Jun 24, 2003 4:34 am
Location: It's equally probable that I'm everywhere.
Contact:

Post by Rkolter »

RedWolf -

Be sure that if you write a script to do the changeover for those comics that don't change over by the deadline, that you don't write the script to change ANY comic over that isn't already on .comicgenesis.com. In other words, word it so it only changes over those on .keenspace.com, not "If NOT .comicgenesis.com....."

Those of us with our own domains aren't set in the panel to .comicgenesis.com - we have an additional radio button that has our domain name in it.

I'm pretty sure you already considered all this, but be sure to test it too before running. With our luck at changeovers, I can just see every one of us with a domain name suddenly suddenly going 404 sometime early in the new year. >.<
Image Image ImageImage
Crossfire: "Thank you! That explains it very nicely, and in a language that someone other than a physicist can understand..."

Denial is not falsification. You can't avoid a fact just because you don't like it.
"Data" is not the plural of "anecdote"

MisterIrony
Regular Poster
Posts: 207
Joined: Fri Jan 01, 1999 4:00 pm
Location: Earth
Contact:

Post by MisterIrony »

Has an e-mail been sent out to the mailing lists about this? If so, I never received one.

User avatar
STrRedWolf
Confuzzled CG Admin
Confuzzled CG Admin
Posts: 2579
Joined: Fri Jan 01, 1999 4:00 pm
Location: undef;
Contact:

Post by STrRedWolf »

rkolter wrote:Be sure that if you write a script to do the changeover for those comics that don't change over by the deadline, that you don't write the script to change ANY comic over that isn't already on .comicgenesis.com. In other words, word it so it only changes over those on .keenspace.com, not "If NOT .comicgenesis.com....."

Those of us with our own domains aren't set in the panel to .comicgenesis.com - we have an additional radio button that has our domain name in it.

I'm pretty sure you already considered all this, but be sure to test it too before running. With our luck at changeovers, I can just see every one of us with a domain name suddenly suddenly going 404 sometime early in the new year. >.<
<TT>UPDATE keen_comics SET comic_domain=".comicgenesis.com" WHERE comic_domain=".keenspace.com"</TT>

Don't worry about the custom domain names. It's all autohandled. :)
Kelly "STrRedWolf" Price
Admin, Comic Genesis
Artist/Writer, Stalag '99 (WolfSkunks and Drygers, oh my!)
I NEED MORE TIME, CAPTIN!

User avatar
Escushion
Cartoon Hero
Posts: 2258
Joined: Fri Oct 01, 2004 2:32 pm
Contact:

Post by Escushion »

STrRedWolf wrote:
rkolter wrote:Be sure that if you write a script to do the changeover for those comics that don't change over by the deadline, that you don't write the script to change ANY comic over that isn't already on .comicgenesis.com. In other words, word it so it only changes over those on .keenspace.com, not "If NOT .comicgenesis.com....."

Those of us with our own domains aren't set in the panel to .comicgenesis.com - we have an additional radio button that has our domain name in it.

I'm pretty sure you already considered all this, but be sure to test it too before running. With our luck at changeovers, I can just see every one of us with a domain name suddenly suddenly going 404 sometime early in the new year. >.<
<TT>UPDATE keen_comics SET comic_domain=".comicgenesis.com" WHERE comic_domain=".keenspace.com"</TT>

Don't worry about the custom domain names. It's all autohandled. :)
Phew!
A man with nothing to offer and nothing to lose.

User avatar
Grey_the_angel
Regular Poster
Posts: 233
Joined: Tue Feb 22, 2005 2:00 am
Location: where I'm at
Contact:

Post by Grey_the_angel »

so do we have to manually update the links and all that as well? :(
Image

User avatar
STrRedWolf
Confuzzled CG Admin
Confuzzled CG Admin
Posts: 2579
Joined: Fri Jan 01, 1999 4:00 pm
Location: undef;
Contact:

Post by STrRedWolf »

Anything that's not done by the tags you will need to adjust.
Kelly "STrRedWolf" Price
Admin, Comic Genesis
Artist/Writer, Stalag '99 (WolfSkunks and Drygers, oh my!)
I NEED MORE TIME, CAPTIN!

User avatar
Cope
Incompetent Monster
Posts: 7358
Joined: Sat Jul 31, 2004 8:37 pm
Location: Masked man of mystery
Contact:

Post by Cope »

If you're linking something that exists within your site, your url isn't necessary anyway. For example, this:

Code: Select all

/images/title.gif
will work just as well as this:

Code: Select all

http://chronocrystal.keenspace.com/images/title.gif

The same applies to links. This:

Code: Select all

/archives.html
will work the same as this:

Code: Select all

http://chronocrystal.keenspace.com/archives.html
This is just for future reference. If you do things this way, you won't have to worry about changing your site's code if your url is changed again in the future.
Image Image
"I've always been fascinated by failure!" -Charlie Brown

User avatar
Morbidprince
Newbie
Posts: 21
Joined: Tue Mar 01, 2005 6:20 am
Contact:

Post by Morbidprince »

http://siteadmin.comicgenesis.com:8080

wouldn't load for me :-? I've tried clearing my cookies, but it still doesn't work, what else can I do in simple english? :cry:
WE EAT

User avatar
ColdFusion
Regular Poster
Posts: 93
Joined: Sat Jun 04, 2005 4:52 pm
Contact:

Post by ColdFusion »

Aw man, this is ... well, wack! I haven't been able to update in months, now I have to figure -this- mess out? Totally unfair, and I only have a week! Can't someone do it for me?

User avatar
STrRedWolf
Confuzzled CG Admin
Confuzzled CG Admin
Posts: 2579
Joined: Fri Jan 01, 1999 4:00 pm
Location: undef;
Contact:

Post by STrRedWolf »

morbidprince, ColdFusion? Can you PM me with your username and how you can't get into the old Siteadmin on port 8080?
Kelly "STrRedWolf" Price
Admin, Comic Genesis
Artist/Writer, Stalag '99 (WolfSkunks and Drygers, oh my!)
I NEED MORE TIME, CAPTIN!

User avatar
Cheyenne Wright
Regular Poster
Posts: 36
Joined: Tue Jun 01, 2004 11:33 am
Location: Seattle, WA USA
Contact:

Post by Cheyenne Wright »

When I try to change my domain over I get this error message...

502 Bad Gateway
The CGI was not CGI/1.1 compliant.




username: arcanetimes
Cheyenne Wright
Image

Kidneo66
Regular Poster
Posts: 30
Joined: Sun Jul 24, 2005 8:23 pm

Post by Kidneo66 »

i've changed over, and i was changing my archive layout and everything and now my archived comics do not show up at all...is there a way to fix this, from what i gather Autokeen was supposed to do that all when i changed verything over...and all of my jpegs are still there...but the done't show up....

User avatar
Ryuko
Cartoon Hero
Posts: 1103
Joined: Thu Oct 14, 2004 7:05 am
Contact:

Post by Ryuko »

So it will still redirect? That's good.
Image

User avatar
MHnAkari
Newbie
Posts: 7
Joined: Tue Nov 02, 2004 7:32 pm
Location: Yo Momma's House
Contact:

Post by MHnAkari »

"502 Bad Gateway
The CGI was not CGI/1.1 compliant. "

I mean, it's enough that I have to change the url, but I can't change it! I tried like twelve times. :roll: It isn't doing in.
There is two things I can do for you in life.
1) Nothing
2) Nothing at all

~There are purple penguins in my slippers! I swear on my brother's sister's daddy, man!~

"It's me against the world... So when do we fight?"

User avatar
Jamal23227
Regular Poster
Posts: 64
Joined: Sat Jul 03, 2004 3:31 pm
Location: richmond,va USA
Contact:

Post by Jamal23227 »

my comic is listed in the google and dmoz directories, but they have the keenspace.com url. if someone click on the peno.keenspace.com, will it redirect them to peno.comicgen.com?

Locked